П0кана и агенда

Дигитални конференциски настани за Кинокултура

Теми

  • Туризам и култура
    Одржлива реконструкција и развој 

Conference Day 1 Session 1

Conference Day 1 Session 2

Conference Day 2 Session 1

Conference Day 2 Session 2